Associação Cultural Catalonia

São Paulo – Brasil

Catalunya prohibeix per llei l’ús d’animals als circs per Luiz Damião Filho

?????

 

Fins i tot com a estudiant de català, mai he amagat a els amics i professors del curs el meu immens amor pels animals, no només perquè sóc biòleg, sinó perquè des de petit he après a respectar-los. I, el que realment em va cridar l’atenció de Catalunya va ser una molt bona notícia que vaig rebre el 29 d’octubre de 2013. El Periódico va fer públic que es va posar en marxa una nova llei sobre la iniciativa del Parlament, de prohibir l’ús d’animals als circs .

La llei es va començar a aplicar el 2014, des de llavors es van prohibir a Catalunya l’ús d’animals en espectacles, a causa del sofriment que els causa viure situacions d’estrès. Catalunya va ser la primera comunitat de l’Estat a dur a la pràctica la llei que protegeix els animals contra l’abús. Cinc dels set grups parlamentaris: CiU, ERC, PSC, ICV i COPA van introduir una nova secció en l’article 6 de la llei de protecció d’animals explicant millor per què prohibir l’ús d’animals en espectacles de circ.

Aquesta notícia va ser realment una gran sorpresa per a mi i una alegria saber que les coses s’han posat al seu lloc, ja que els biòlegs sabem el difícil que és lluitar per un dret que no és el nostre, però els nostres amics animals, aconsegueixen els seus drets sovint vessant massa sang. Encara veiem moltes persones que utilitzen els nostres petits amics com un espectacle i una forma divertida de gaudir de la seva companyia, però crec que amb la lluita i la perseverança aconseguirem el nostre objectiu. En nom dels biòlegs professionals hem de defensar els drets dels animals protegint-los no només aquí al Brasil o Catalunya, sinó a tot el món.

 

Screen Shot 2014-06-04 at 12.35.07 PM

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 20 Juny 2014 by in Artigos, Nossos alunos and tagged , , , .
%d bloggers like this: